Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Тепер у Чернівцях два виномаркети «Wine Time»

ТЕПЕР У ЧЕРНІВЦЯХ ДВА ВИНОМАРКЕТИ «WINE TIME»

Добре вино в Чернівцях стає ще доступнішим, адже тепер «Wime Time», можна сказати, має невеличку сім’ю із двох виномаркетів в самому центрі Буковини. Окрім вже звичного для чернівчан магазину, що по вулиці Хотинській, 43,  поповнити свої запаси доброго вина та відбірної гастрономії тепер можна ще і в виномаркеті, що досить зручно розташувався на вулиці Головній, 37.

Новий «Wine Time» здивує Вас і асортиментом, і підходом. Ще більше хорошого вина, цікаві новинки із світу міцного алкоголю, оригінальні лікери і найголовніша новинка асортименту  -  приголомшливе поповнення у відділі гастрономії. Новенький чернівецький виномаркет потрапив в епіцентр смакової революції «Wine Time», а це означає, що із найвіддаленіших куточків світу у нас тепер не лише вино і алкоголь, а і гастрономія! Найоригінальніші і найпікантніші сири планети,  м’ясні вироби, здатні ламати стереотипи і трансформувати сприйняття,  оливки і оливкова олія у найповнішому діапазоні смаку, паста, соуси, бальзамічний оцет,  чорна ікра,  трюфелі тощо.

 

Як і в кожному виномаркеті «Wine Time», тут Ви зустрінете професіоналів і друзів, які однаково зможуть допомогти Вам і з вином, і з продуктами. Тепла атмосфера, хороша музика – добрий настрій! Ну, а в день відкриття кожному гостеві  - маленький сюрприз в подарунок.

Тож відтепер чекаємо Вас в гості і по вулиці Головній, 37 у Чернівцях.

www.winetime.ua