Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Подвійна перемога непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС

ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА НЕПРОДОВОЛЬЧОЇ ДИСТРИБУЦІЇ САВСЕРВІС

Щорічні симпозіуми Procter&Gamble, які вже стали традиційними, спрямовані на висвітлення тенденцій на світовому ринку, розгляд результатів роботи компанії-виробника та її дистриб'юторів. У цьому році Симпозіум зібрав керівників різних функцій і директорів в галузі логістики, HR, фінансів та IT-технологій зі всієї Східної Європи, серед яких були і представники непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС. Особлива увага на заході приділялася підведенню підсумків 2011/12 фінансового року і нагородженню кращих за основними напрямками.

Перше місце в Логістичному конкурсі, в якому взяли участь 15 дистриб'юторів Procter& Gamble з України, Росії та Білорусі, зайняла компанія САВСЕРВІС, ставши "Кращим постачальником" і довівши, що володіє кращою логістикою в Східній Європі.

Відділ персоналу непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС був удостоєний нагороди за "Найкращу організацію HR-процесів" в 2011/12 фінансовому році.

Команда САВСЕРВІС вдячна компанії Procter&Gamble за запрошення на щорічний симпозіум, оскільки для учасників - це не тільки привід обговорити основні вектори розвитку і пріоритети для кожної функції, але й відмінна можливість поспілкуватися з колегами з інших дистриб'юторських компаній.

За матеріалами www.savservice.com