Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Парад нагород для непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС

ПАРАД НАГОРОД ДЛЯ НЕПРОДОВОЛЬЧОЇ ДИСТРИБУЦІЇ САВСЕРВІС

24-25 січня 2013 року в Києві відбулися збори дистрибуторів Procter&Gamble України, організатором якого стала компанія-виробник. Метою заходу було підбиття підсумків роботи у першому півріччі та визначення пріоритетів на друге півріччя 2012/2013 фінансового року. Також пройшло довгоочікуване нагородження за результатами конкурсів для дистрибуторів 2011/2012 фінансового року.

Всесвітньо відомий виробник на території України проводить два конкурси серед дистрибуторів. Один з них визначає Кращого дистрибутора року (щодо виконання загального плану продажів і плану по ініціативам), другий - відзначає успіхи в побудові дистрибуції (основні критерії - продаж новинок і виконання цілей по насичуваності).

Команда непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС вже другий рік поспіль зі значним відривом отримала відразу декілька нагород: "Дистрибутором 2011/2012 фінансового року" була названа компанія "САВСЕРВІС СХІД", а в конкурсі "Пріоритети 2011/2012" здобули перемогу ДП "САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ" і ДП "САВСЕРВІС КАРПАТИ".

Також в рамках заходу компанія Procter&Gamble підвела підсумки запуску нового станка Gillette ProGlide в двох номінаціях - "Кращий дистрибутор" і "5 кращих філій". Кращими дистрибуторами даного товару були визнані "САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ" та "САВСЕРВІС КАРПАТИ", а кращими з продажу стали 5 філій непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС в Білій Церкві, Хмельницькому, Чернівцях, Тернополі та Сєвєродонецьку.

 Всі отримані нагороди роз'їхалися в різні куточки країни від Ужгорода до Сєвєродонецька, що ще раз підтверджує: високі досягнення були б неможливі без вкладу кожного в загальний результат.

www.savservice.com