Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > ДП «САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ» - Лідер Галузі 2012

ДП «САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ» - ЛІДЕР ГАЛУЗІ 2012

Наприкінці 2012 року  було оголошено переможців Національного Бізнес-Рейтингу, створеного з  метою надання достовірної інформації інвесторам, банкам, страховим компаніям та іншим зацікавленим сторонам щодо стану сучасної підприємницької діяльності в Україні. 

Вже 10 років поспіль за підтримки організаторів оцінювання - Торгово-промислової палати України, редакції міжнародного каталогу "Торгово-промислова Україна", інформаційно-аналітичного агентства "СтатІнформКонсалтинг" - складається перелік підприємств-лідерів у понад 500 основних видах економічної діяльності України.

При визначенні переможців враховуються тільки данні Державної статистики - реальні економічні показники, відображені у фінансовій звітності підприємств. Визначення найкращих, за словами організаторів, – це можливість вшанувати ЛІДЕРІВ української економіки за їх внесок у розвиток країни на національному та міжнародному рівнях. 

ДП "САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ"  вперше отримала звання "Лідера Галузі 2012" за значні успіхи у бізнес-діяльності за підсумками минулого року та була нагороджена Національним Сертифікатом та пам’ятною  Медаллю. 

За результатами оцінювання понад 300 000 підприємств України компанія посіла перше місце серед великих підприємств категорії "Оптова торгівля побутовими товарами" у номінаціях: "Прибутковість та ліквідність", "Масштаби виробництва та платоспроможності", "Соціальні показники", "Ефективність використання ресурсів", "Інвестиційна привабливість". Друге та третє місця  належать ТОВ "ІСУ Трейд Україна" (Миколаїв) та "НОВОТОРГ-СЕРВІС" (Одеса).  У ТОП-30 категорії також увійшли такі вітчизняні  компанії як "Лего Україна", "Мобайл Трейд Груп" та "СТВ". 

Ця відзнака є підтвердженням провідного положення компанії на дистриб’юторському ринку України та показником високої ефективності її роботи. Оцінка та визнання компанії на національному рівні дає стимул працювати ще краще, адже лідерство неможливе  без постійного вдосконалення і розвитку.

www.savservice.com