Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Wine Time тепер і в Запоріжжі

WINE TIME ТЕПЕР І В ЗАПОРІЖЖІ

Середина листопада ознаменувала відкриття тринадцятого виномаркету Wine Time.

Цього разу урочиста подія відбулась у м. Запоріжжя, яке є одним з найбільших адміністративних, індустріальних і культурних центрів півдня України. Це місто має багату історію, яка сягає 1770 року, коли було закладено підвалини Олександрівської фортеці. Крім того, воно є осередком формування і панування справжнього козацького духу, запалу та завзяття. Саме тому мережа Wine Time не могла оминути увагою Запоріжжя.

У нашому новому виномаркеті мешканці та гості міста мають змогу обрати для себе та своїх близьких напої провідних виробників з різних куточків світу. Тут представлено близько двох тисяч найменувань вин та міцних напоїв. Кваліфіковані сомельє допоможуть обрати саме ті позиції, які відповідають індивідуальним потребам кожного клієнта. Та це ще не все!
Wine Time пропонує широкий вибір спеціалізованої літератури, завдяки якій можна назавжди закохатись у світ вишуканих напоїв. Ми подбали й про те, щоб у клієнтів не виникало проблем із пошуком посуду та аксесуарів для подачі вин та міцного алкоголю і представили на полицях виномаркету товари найкращих виробників світу. Ми потурбувались і про те, щоб напої подавались до столу у найкращому супроводі, адже даємо змогу обрати серед величезного асортименту продуктів: від сирів, пасти, соусів та спецій, до чаю, кави, солодощів та пекарських виробів.

Щотижня наші клієнти зможуть поглиблювати свої знання у галузі виноробства, відвідуючи навчальні лекції-дегустації, які проводять професійні сомельє або власники чи представники виноробень і винокурень зі світовими іменами.

Мережа виномаркетів Wine Time прагне вкоренити європейську культуру споживання вина та міцних напоїв в Україні і може з впевненістю заявити, що ще один крок до цієї мети зроблено!

Адреса нового виномаркету: м. Запоріжжя, бул. Центральний, 3

www.winetime.ua