Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > В епіцентрі спортивних подій

В ЕПІЦЕНТРІ СПОРТИВНИХ ПОДІЙ

Логістична компанія КОМОРА-С стала переможцем тендеру з обслуговування чемпіонату ЄВРО-2012 в якості національного оператора, що доставляє на матчі вантажі футбольних команд країн-учасниць чемпіонату. Тендер проводила компанія ТенГруп. За результатами тендеру сервіс по обслуговуванню футбольних команд був відданий компанії КОМОРА-С. 

Для нашої компанії участь в подібному проекті стала дуже важливою і відповідальною подією, оскільки КОМОРА-С несла відповідальність не лише за імідж компанії, але і за імідж України - країни, що приймає чемпіонат.

Запорукою успіху КОМОРИ-С в обслуговуванні чемпіонату, як завжди, стала командна робота усіх підрозділів компанії, зокрема відділу транспортної логістики. До співпраці також були залучені дружні організації - САВСЕРВІС СХІД і САВСЕРВІС КАРПАТИ.

Без перебільшення можна сказати, що від рівня обслуговування КОМОРИ-С залежало, наскільки підготовленими виходили команди на поле. З боку представників УЄФА ставилися різні завдання, виникали непередбачувані труднощі, але усі вони були здолані завдяки нашому багатому досвіду в організації логістичних процесів.

На початку липня компаніями КОМОРА-С і ТенГруп були підведені підсумки спільної співпраці у рамках проекту по обслуговуванню чемпіонату ЄВРО-2012.

Компанія ТенГруп разом з представниками європейського офісу УЄФА високо оцінили рівень сервісу, наданого компанією КОМОРА-С, підкресливши при цьому професіоналізм, гнучкість і оперативність наших співробітників. Особливу вдячність представники УЄФА виразили водіям, які безпосередньо здійснювали сервіс. За результатами нашої співпраці було сказано про намір залучати нашу компанію до реалізації спільних проектів в майбутньому.

Ми хочемо подякувати компанії ТенГруп за надану довіру у виборі партнера і сподіваємося на довгострокову співпрацю!