Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Родинна виноробня Capezzana презентувала у Wine Time колекційні вина

РОДИННА ВИНОРОБНЯ CAPEZZANA ПРЕЗЕНТУВАЛА У WINE TIME КОЛЕКЦІЙНІ ВИНА

Дегустацію ексклюзивних колекційних вин влаштував у виномаркеті Wine Тime представник однієї з найвідоміших виноробень світу Capezzana Лука Бруніаро. Упродовж декількох днів Лука Бруніаро  провів шість лекцій-дегустацій для клієнтів Wine Time та представників HORECA у Вінниці, Тернополі, Хмельницькому та Львові.
У дегустаційну карту потрапили вина, визнані найкращими у світі. Крім того, італієць відкоркував пляшку колекційного напою, виготовленого на 1200-річчя винарні "804", а на завершення розповів про колекційну новинку виноробні, яку планують виготовити до 60-річчя подружнього життя власників Capezzana.

Головною особливістю вин Capezzana є їх дуже високий коефіцієнт за співвідношенням якість/ціна. Як правило, вина з такими показниками коштують дуже дорого, але від виноробні Capezzana український споживач отримує високоякісне вино за відносно невисоку ціну. Причому у Wine Time продукцію італійської виноробні продають за аналогічними з Європою цінами, адже виномаркет співпрацює з Capezzana напряму, без посередників

Компанія САВСЕРВІС на даний момент уклала більше 100 прямих імпортних контрактів з виробниками вина та інших алкогольних напоїв. Відповідно, спільними силами Wine Time та САВСЕРВІС організовують подібні приїзди власників та представників виноробень світу, які проводять презентації своєї продукції для клієнтів Wine Time та представників HORECA. Таким чином клієнт отримує можливість спілкування з людьми, котрі власне творять вино.

Це вже четвертий в цьому році та шостий загалом візит виноробів у Wine Time. Так, у січні відбувся візит представника аргентинської виноробні Santa Anna Мартіна Навесі у Львів, Хмельницький та Рівне. На початку лютого представник виноробні Arrogant Frog (Франція) відвідав виномаркети Дніпропетровська, Полтави та Чернігова. 07-10 лютого відбувся візит власника італійської компанії CentoPercento Лучано Бротто, а наприкінці лютого до виномаркетів Львова, Івано-Франківська, Чернівців та Тернополя приїздив представник виробника бордоських вин Bernard Magrez Ерік Ремлінгер.