Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Участь непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС в спеціалізованій виставці "МЕДВІН: Стоматологія-2012"

УЧАСТЬ НЕПРОДОВОЛЬЧОЇ ДИСТРИБУЦІЇ САВСЕРВІС В СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ "МЕДВІН: СТОМАТОЛОГІЯ-2012"

З 5 по 8 вересня в Києві, в експозиційному центрі "КиївЕкспоПлаза", пройшла 58-а міжнародна спеціалізована стоматологічна виставка, організатором якої є компанія "МЕДВІН". Захід, який вже став традиційним, проходить у столиці раз на рік і збирає більше 170 представників стоматологічної галузі України та зарубіжжя. Серед учасників - стоматологічні клініки, асоціації лікарів-дантистів, виробники спеціального медичного обладнання та матеріалів, а також такі провідні компанії-виробники продукції для догляду за порожниною рота як Procter&Gamble, R.O.C.S, SPLAT, Dr.Reddy's, Colgate-Palmolive, Pierre Fabre Oral Care, Johnson&Johnson. В рамках виставки проводяться численні майстер-класи та семінари, присвячені актуальним проблемам стоматології, а також презентації нових технологій і продуктів.

У цьому році до участі у виставці було запрошено непродовольчу дистрибуцію компанії САВСЕРВІС, яку представили співробітники відділу продажів Procter&Gamble Київської філії. На спеціально обладнаному стенді торгова команда презентувала вже добре відомі споживачеві і професіоналам продукти, а також новинки всесвітньо відомих брендів Oral-B та Blend-A-Med, які могли придбати всі бажаючі.

Компанія САВСЕРВІС продовжує активно розвивати перспективний фармнапрямок, тому участь у виставці "МЕДВІН: Стоматологія-2012" стала відмінною можливістю поділитися досвідом з іншими компаніями-дистрибуторами, ознайомитися з тенденціями українського фармакологічного ринку, а, найголовніше, запропонувати споживачам якісні продукти від світового виробника!

За матеріалами www.savservice.com