Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Старт проекту Sprinter network в компанії КОМОРА-С

СТАРТ ПРОЕКТУ SPRINTER NETWORK В КОМПАНІЇ КОМОРА-С

В логістичній компанії КОМОРА-С стартував проект "Sprinter network" для м. Києва і Київської області. Мета проекту - оптимізація логістики компанії для щоденних постачань товару клієнтів компанії по торгових точках в об'ємі від одного короба за мінімальну вартість.

Даний проект включає близько 200 торгових магазинів, 55 з яких - оператори в сегменті моди. Нинішній етап впровадження - один з модулів масштабного проекту під назвою "Night express door-to-door", розробленого компанією. Наступна стадія реалізації проекту - організація сервісу зі щоденної доставки товару в міста-мільйонники - Одесу, Запоріжжя, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк.

При впровадженні проекту поповнення магазинів в регіонах відбуватиметься з різницею в один день, тим самим збільшуючи продажі з квадратного метра торгової площі. Після реалізації одиниці товару через роздрібну мережу відомості про необхідність поповнення асортименту магазину відображуються в системі компанії КОМОРА-С, і на ранок наступного дня сформована партія поповнення вже буде доставлена в торгову точку.

Таким чином, логістичний оператор КОМОРА-С вкотре підтверджує свою клієнтоорієнтованість і прагнення зробити співпрацю із замовником послуг максимально комфортним і взаємовигідним.