Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Компанія ТОВ «АЙТІ-ВІК» взяла участь у міжнародній виставці «БЕЗПЕКА 2012»

КОМПАНІЯ ТОВ «АЙТІ-ВІК» ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «БЕЗПЕКА 2012»

Компанія ТОВ «АЙТІ-ВІК» брала участь у виставці під торговою маркою ipland.

Виставка «БЕЗПЕКА» є головною подією для ринку безпеки України. «БЕЗПЕКА 2012» - ювілейна 20 виставка, в ній брали участь 160 компаній з України, Австрії, Бельгії, Болгарії, Німеччини, Китаю, Польщі, Росії, Швеції.

Наша компанія брала участь у виставці спільно з партнером, компанією ITV | AxxonSoft. - дистрибутором програмного забезпечення для систем відеоспостереження «Axxon Next» і універсальної платформи «Інтелект» (комплексні системи безпеки для самих різних об'єктів).

На виставці нами було представлено проект по об'єднанню декількох віддалених офісів в єдину корпоративну мережу для передачі відео і даних. Для побудови корпоративної мережі було використано мережеве обладнання Cisco SB і системи відеоспостереження IP на базі програмного забезпечення Axxon Next. 
Так само у відвідувачів виставки була можливість «наживо» подивитися на маршрутизатори, комутатори і Wi-Fi точки Cisco SB, які були задіяні в цьому проекті. Гості нашого стенду змогли отримати консультацію мережевих інженерів по налаштуванню мережевого обладнання та знайти рішення проблем, які виникають при побудові корпоративних і локальних мереж.

Участь у виставці «БЕЗПЕКА 2012» дала відмінний старт партнерським відносинам компанії ipland з компаніями-інтеграторами систем безпеки, які працюють в різних містах України.

www.ipland.com.ua