Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Історія вин Garofoli від Дарії Гарофолі

ІСТОРІЯ ВИН GAROFOLI ВІД ДАРІЇ ГАРОФОЛІ

Минулого тижня клієнти Wine Time мали можливість продегустувати вина від найстарішого винного будинку Garofoli з регіону Марке, Італія.

Наша почесна гостя Дарія Гарофолі (Daria Garofoli) представляє 4-е покоління Garofoli - Antica Casa Vinicola. Дарія, власниця виноробні, є чарівною та веселою жінкою, яка об'їздила мало не увесь світ, та вперше відвідала Рівне, Тернопіль, Чернівці та Івано-Франківськ.

Винний дім Garofoli  володіє близько 40 гектарами виноградників та виробляє понад 2 мільйони пляшок вина на рік. Виноробня Garofoli є найстарішою у регіоні Марке. Заснована в 1871 році, Garofoli стала яскравим епітетом виноробства Марке. З покоління в покоління тут доводять до ладу місцеві сорти і мирять між собою сусідні: Санджовезе та Монтепульчано. Але насамперед слід сказати про Вердіккіо - найвидатніший сорт винограду в цій області. Саме завдяки йому про Марке свого часу дізналися у всьому винному світі. Під контролем вправного винороба, білі вина з Вердіккіо вражають інтелігентністю та інтелектуальністю. Варто лиш зазирнути йому в очі і Ви вже там, в Марке, принаймні подумки, - дихаєте вражаючим ароматом лугових квітів, моря і цитрусових, смакуєте вправно переплетені в палітру довершеності свіжість, мінеральність і пряність, зібрані разом білою ниткою фруктовості.