Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Перемога непродовольчої дистрибуції компанії САВСЕРВІС у конкурсі "Краще Корпоративне Медіа України 2012"

ПЕРЕМОГА НЕПРОДОВОЛЬЧОЇ ДИСТРИБУЦІЇ КОМПАНІЇ САВСЕРВІС У КОНКУРСІ "КРАЩЕ КОРПОРАТИВНЕ МЕДІА УКРАЇНИ 2012"

16 листопада у рамках бізнес-форуму "Інноваційні маркетингові комунікації. Тренди 2013" пройшла церемонія нагородження переможців і номінантів конкурсу "Краще Корпоративне Медіа України". Захід вже у 7-мий раз зібрав професіоналів видавничої справи, спеціалістів у галузі маркетингу, реклами, PR та управління персоналом. Його  метою є підтримати високі стандарти корпоративної журналістики, дизайну і методів інформаційного впливу та популяризувати професійні успіхи авторів кращих корпоративних медіапроектів нашої країни.

Цього року у боротьбу за престижну нагороду включилися  128 корпоративних проектів, які представили провідні компанії України(САН ІнБев Україна, Київстар, Арселор Миттал Кривий Ріг,  Оранта, Миронівський хлібопродукт, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна та інші), серед яких і непродовольча дистрибуція компанії САВСЕРВІС. Роботи, подані протягом року, оцінювалися авторитетним жюрі  у 14 основних категоріях.  

Журнал "СпівАВтор" посів друге місце у категорії "Корпоративний журнал для співробітників" та отримав схвальні відгуки учасників форуму, які відмітили яскравий дизайн видання, різноманітний контент та творчий підхід редакції.  Корпоративний сайт savservice.com був відзначений у номінації "За зручну і наочну структуру і навігацію, насичений контент, високий професіоналізм та відповідність задачам бізнесу"(категорія "Корпоративній сайт").  

Дякуємо усім, хто причетний до створення корпоративних медіапроектів: без вашої допомоги перемога у престижному конкурсі була б неможливою! Нехай професійне визнання буде стимулом для нових звершень і досягнень, імпульсом для постійного розвитку і вдосконалення!

www.savservice.com