Понад 20 років в Україні

НОВИНИ

Відтепер і в серці країни!

Без жодних перебільшень – наймасштабніший еногастрономічний асортимент в Україні, у новому дизайні, зі свіжими дегустаційними ідеями, інноваційним винним погребом і багатьма іншими цікавими та приємними нюансами і деталями. З душею і настроєм для Вас.

З Новим Роком!

Дорогі колеги, партнери, друзі! Від усієї душі вітаємо вас з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом Христовим!

Ще далі на схід… Донецьк!

Одне із найбільших міст України – один із найбільших і найкреативніших «Wine Time». Наша географія розширюється, із заходу на схід ми рухаємось усе далі, все більше людей у словосполученні «Wine Time» впізнають щось своє: теплі емоції, улюблені смаки, атмосферу, затишок і т.д. Раді повідомити, що з приходом останнього місяця осені – прийшов час по-справжньому доброго вина і в Донецьку!

Тепер у Чернівцях два виномаркети «Wine Time»

Добре вино в Чернівцях стає ще доступнішим, адже тепер «Wime Time», можна сказати, має невеличку сім’ю із двох виномаркетів в самому центрі Буковини.

Другий виномаркет Wine Time відкрився у Дніпропетровську!

Разом із першими променями весняного сонця мережа Wine Time вітає у своєму складі ще один виномаркет – вже другий за рахунком у Дніпропетровську та чотирнадцятий у великій сім’ї Wine Time.

КОМОРА-С стає ЕКОЛЬ

1 лютого 2013 відбулося перейменування компанії ТОВ «КОМОРА-С» в ТОВ «ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС».

ДП «САВСЕРВІС СТОЛИЦЯ» - Лідер Галузі 2012

Наприкінці 2012 року було оголошено переможців Національного Бізнес-Рейтингу, створеного з метою надання достовірної інформації інвесторам, банкам, страховим компаніям та іншим зацікавленим сторонам щодо стану сучасної підприємницької діяльності в Україні.

Парад нагород для непродовольчої дистрибуції САВСЕРВІС

24-25 січня 2013 року в Києві відбулися збори дистрибуторів Procter&Gamble України, організатором якого стала компанія-виробник.

З Новим роком!

АСНОВА ХОЛДИНГ вітає партнерів та друзів з Новим роком та Різдвом і бажає всього найкращого у новому році!

Чернівецький виномаркет «Wine Time» змінив адресу

Ми постійно прагнемо бути ближчими до клієнтів і хочемо забезпечити їх найзручнішим доступом до улюблених напоїв з різних куточків світу.