Понад 20 років в Україні

На головну > Прес-центр > Новини > Логістична компанія КОМОРА-С – партнер RETAIL INDUSTRY FORUM 2011

ЛОГІСТИЧНА КОМПАНІЯ КОМОРА-С – ПАРТНЕР RETAIL INDUSTRY FORUM 2011

Логістична компанія КОМОРА-С виступила партнером восьмого щорічного міжнародного Retail Industry Forum'11, що відбувся 27-28 жовтня в м. Києві. Форум пройшов під девізом «Боротьба за споживача», теми секцій форуму звучали як «Основні тенденції українського роздрібу», «Інструменти боротьби за споживача», «Управління роздрібним бізнесом в сучасних умовах», та ін

Спікером форуму з доповіддю на тему «Роль логістики в підвищенні продажів з квадратного метру торгової площі» виступив провідний фахівець компанії КОМОРА-С Ермек Омурзаков. Виступ було підготовлено та проведено спільно з клієнтом компанії - представниками топ-менеджменту компанії COLIN `S.

У доповіді висвітлювалися інноваційні методи збільшення прибутку з квадратного метра інструментами логістики, управління витратами та скорочення витрат на прикладі програм оптимізації, розроблених для компанії COLIN `S. Виступ було проведено в інтерактивній ігровій манері, з приведенням реальних прикладів і контраргументів, і викликало непідробний інтерес учасників форуму.

Участь у форумах дозволяє компанії КОМОРА-С разом з партнерами і колегами формувати попит на якісні логістичні послуги і впливати на тенденції в сфері логістики.